Supa de fazan cu taitei de casa

de katty in Supe, 30 Ian 2017 | 6341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 tije de telina Apio
  • sare
  • piper negru boabe
  • 1 lingura ulei (optional)
  • 1 foaie de dafin
  • taitei de casa (reteta aici https://www.bucataras.ro/retete/paste-de-casa-81072.html
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan cu taitei de casa:

Taiem fazanul in patru si il spalam bine. Il punem  la fiert, intr-o oala cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie, apoi adaugam morcovii curatati, spalati si taiati rondele, ceapa curatata, intreaga, tijele de telina, foaia de dafin si boabele de piper. Fierbem la foc mic, pana carnea este moale. Scurgem zeama, pastram morcovii in zeama, adaugam sare si lasam sa dea 2-3 clocote, apoi adaugam taiteii si fierbem cateva minute. Daca supa nu este suficient de grasa, putem adauga 1 lingura ulei. Stingem focul, adaugam fasii de piept de pui, 1/2 de cana de apa rece (stopeaza umflarea taiteilor) si patrunjelul verde tocat si acoperim oala cu un capac. Servim supa fierbinte.

TIPS-URI

1

Putem pregati taiteii cu o zi inainte.

2

Daca ii pregatim atunci si nu s-au uscat, reducem timpul de fierbere

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde