Supa de fazan cu taitei de casa

de katty in Supe, 30 Ian 2017 | 326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 tije de telina Apio
  • sare
  • piper negru boabe
  • 1 lingura ulei (optional)
  • 1 foaie de dafin
  • taitei de casa (reteta aici https://www.bucataras.ro/retete/paste-de-casa-81072.html
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan cu taitei de casa:

Taiem fazanul in patru si il spalam bine. Il punem la fiert, intr-o oala cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie, apoi adaugam morcovii curatati, spalati si taiati rondele, ceapa curatata, intreaga, tijele de telina, foaia de dafin si boabele de piper. Fierbem la foc mic, pana carnea este moale. Scurgem zeama, pastram morcovii in zeama, adaugam sare si lasam sa dea 2-3 clocote, apoi adaugam taiteii si fierbem cateva minute. Daca supa nu este suficient de grasa, putem adauga 1 lingura ulei. Stingem focul, adaugam fasii de piept de pui, 1/2 de cana de apa rece (stopeaza umflarea taiteilor) si patrunjelul verde tocat si acoperim oala cu un capac. Servim supa fierbinte.

 

TIPS-URI

1

Putem pregati taiteii cu o zi inainte.

2

Daca ii pregatim atunci si nu s-au uscat, reducem timpul de fierbere

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Camelya 1

30.01.2017, 19:00

Simpla si gustoasa!

kytz 1

31.01.2017, 15:56

MotanLaOale 1

01.02.2017, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ramyun-supa coreeana