Supa de gaina

de Miha in Supe, 8 Aug 2009 | 6754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne gaina
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • taitei
  • sare,piper
 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:

Se spala bine carnea si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este nevoie.

Se adauga legumele curatate si spalate.Se pun intregi.

Se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 1 ora si jumatate.Dupa ce a fiert carnea,se strecoara supa,iar zarzavatul se mixeaza fin.Se adauga din nou in supa.Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga carnea scoasa de pe oase si taiteii fierti separat sau galuste,dupa preferinta.

Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.

Cine doreste poate condimenta supa cu putin mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu taitei de casa