Supa de galuste cu aripi de pui

de roxana_simona in Supe, 17 Feb 2016 | 1570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 oua
  • gris
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu aripi de pui:

Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa.


Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa.


Dupa circa 30 minute cand legumele si carnea sunt fierte,se lasa la foc mic si se prepara compozitia pentru galuste.


Se bat bine ouale,se pune un praf de sare,si se adauga treptat grisul pana avem o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire,se lasa 5 minute sa se odihneasca.


In supa punem condimentele,amestecam si cu o lingura o umezim in supa si pune din compozitia de gris pentru a forma galustele.


Se mai lasa pe foc cam 10 minute.


Se poate adauga patrunjel proaspat la final

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.02.2016, 20:55

Arata bine!

roxana_simona 1

18.02.2016, 10:47

multumesc

mamaieelena 1

20.02.2016, 18:45

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster