Supa de galuste cu aripi de pui

de roxana_simona in Supe, 17 Feb 2016 | 1863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 oua
  • gris
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu aripi de pui:

Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa.


Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa.


Dupa circa 30 minute cand legumele si carnea sunt fierte,se lasa la foc mic si se prepara compozitia pentru galuste.


Se bat bine ouale,se pune un praf de sare,si se adauga treptat grisul pana avem o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire,se lasa 5 minute sa se odihneasca.


In supa punem condimentele,amestecam si cu o lingura o umezim in supa si pune din compozitia de gris pentru a forma galustele.


Se mai lasa pe foc cam 10 minute.


Se poate adauga patrunjel proaspat la final

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.02.2016, 20:55

Arata bine!

roxana_simona 1

18.02.2016, 10:47

multumesc

mamaieelena 1

20.02.2016, 18:45

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de sparanghel