Supa de galuste cu pasta de tomate

de Valclaudia in Supe, 3 Sep 2015 | 1011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 linguri de ulei
  • 3l apa rece
  • 3 oua
  • un varf de cutit praf de copt
  • 12 linguri de gris
  • 1 lingurita de vegeta
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurite mix din boabe de piper
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu pasta de tomate:

Curatam si spalam cepele si morcovii.


Punem in oala apa rece, adaugam cepele intregi si morcovii taiati rondele, adaugam mixul de boabe de piper, uleiul, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovii.


Cand morcovii sunt fierti adaugam in supa 3-4 linguri pasta de tomate si indepartam cepele fierte din supa.


Spargem ouale intr-un castron. Adaugam 1 lingurita rasa de vegeta, un varf de cutit praf de copt, apoi rand pe rand cele 12 linguri de gris, amestecand incontinuu.


Inmuiem lingura de inox in supa fierbinte de pe foc, luam amestec de galuste in functie de marimea dorita si lasam galustele sa plonjeze in supa clocotita.


Lasam galustele la foc pana se umfla si isi dubleaza volumul.


Galustele sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata.


Oprim focul, presaram patrunjel verde proapat tocat si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

-Licurici- 1

04.09.2015, 10:26

Foarte buna!

Gherca Daniela 1

04.09.2015, 10:27

Rocsi 1

04.09.2015, 20:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves