Supa de iepure

de Bya Ralu in Supe, 9 Apr 2015 | 1755 vizualizari

 

O supa delicioasa, sa o incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • paste-tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • leustean
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de iepure:

Bucatiile de iepure se pun intr-o cratita cu apa, se fierbe la foc mediu pentru 30 minute, intre timp se ia spuma.


Ceapa se toaca marunt, ardeiul gras cuburi, iar morcovul rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga si radacina de telina taiata feliute.


Dupa ce s-au calit legumele se adauga in oala de supa peste carnea de iepure.


Separat intr-o cratita cu apa pregatim pastele, cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare si pastele, se lasa cateva minute, se scurg de apa si se pun in oala de supa.


Se pun condimentele dupa gust se mai lasa cateva minute dupa care se adauga patrunjel proaspat sau frunze de telina tocate marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:54

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:38

saru-mana corinutza

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:39

ildi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu sfecla rosie