Supa de iepure

de Bya Ralu in Supe, 9 Apr 2015 | 8110 vizualizari

 

O supa delicioasa, sa o incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • paste-tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • leustean
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de iepure:

Bucatiile de iepure se pun intr-o cratita cu apa, se fierbe la foc mediu pentru 30 minute, intre timp se ia spuma.

Ceapa se toaca marunt, ardeiul gras cuburi, iar morcovul rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga si radacina de telina taiata feliute.

Dupa ce s-au calit legumele se adauga in oala de supa peste carnea de iepure.

Separat intr-o cratita cu apa pregatim pastele, cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare si pastele, se lasa cateva minute, se scurg de apa si se pun in oala de supa.

Se pun condimentele dupa gust se mai lasa cateva minute dupa care se adauga patrunjel proaspat sau frunze de telina tocate marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de linte