Supa de iepure

de Bya Ralu in Supe, 9 Apr 2015 | 1391 vizualizari

 

O supa delicioasa, sa o incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • paste-tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • leustean
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de iepure:

Bucatiile de iepure se pun intr-o cratita cu apa, se fierbe la foc mediu pentru 30 minute, intre timp se ia spuma.


Ceapa se toaca marunt, ardeiul gras cuburi, iar morcovul rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga si radacina de telina taiata feliute.


Dupa ce s-au calit legumele se adauga in oala de supa peste carnea de iepure.


Separat intr-o cratita cu apa pregatim pastele, cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare si pastele, se lasa cateva minute, se scurg de apa si se pun in oala de supa.


Se pun condimentele dupa gust se mai lasa cateva minute dupa care se adauga patrunjel proaspat sau frunze de telina tocate marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:54

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:38

saru-mana corinutza

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:39

ildi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste