Supa de peste cu legume

de Aly_M in Supe, 24 Iul 2014 | 2710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (macrou)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • otet(dupa gust)
  • piper
  • foi de dafin (2-3)
  • usturoi (1 capatana)
  • ulei (3-4 linguri)
  • sare
  • delikat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste cu legume:

Pestele se spala, se taie capatana si coada (pt ca da gust amar) si apoi se taie cum doreste fiecare.

Legumele se toaca marunt sau mai mari si se pun la fiert cu mai multa apa. Dupa ce s-au fiert foarte bine se pun bucatelele de peste. Se lasa maxim 10 min sa fiarba cu totul dupa care se pun uleiul, sarea (dupa gust), piper, foile de dafin, delikatul, usturoiul taiat feliute si otet dupa gust. Se mai lasa cateva minute sa fiarba apoi se ia de pe foc.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa spaniola cu ton