Supa de pui a la grec

de luminita20_2006 in Supe, 29 Sep 2009 | 20574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 gr samantana
  • 3 oua
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 50 gr orez
  • 2,5 l apa
  • 1 lamaie
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui a la grec:

 Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina, apoi se pun  in  vasul in care fierbe carnea. De asemenea adaugam si ceapa intreaga.  Smantana o batem cu galbenusurile . Cand sunt gata legumele  scoatem ceapa si adaugam in vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o aducem la temperatura supei (astfel evitam ca supa sa se taie), apoi turnam amestecul peste toata supa. Adugam si orezul care a fost fiert in prealabil, lasam sa dea un clocot si o dam departe de pe foc. Se acreste cu zeama de la o lamaie si se adauga patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

gaby_duceag 1

13.11.2009, 17:21

E UNA DINTRE PREFERATELE MELE.

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:26

ma bucur

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa aromata cu fructe de mare si ciuperci