Supa de pui a la grec

de luminita20_2006 in Supe, 29 Sep 2009 | 20536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 gr samantana
  • 3 oua
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 50 gr orez
  • 2,5 l apa
  • 1 lamaie
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui a la grec:

 Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina, apoi se pun  in  vasul in care fierbe carnea. De asemenea adaugam si ceapa intreaga.  Smantana o batem cu galbenusurile . Cand sunt gata legumele  scoatem ceapa si adaugam in vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o aducem la temperatura supei (astfel evitam ca supa sa se taie), apoi turnam amestecul peste toata supa. Adugam si orezul care a fost fiert in prealabil, lasam sa dea un clocot si o dam departe de pe foc. Se acreste cu zeama de la o lamaie si se adauga patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

gaby_duceag 1

13.11.2009, 17:21

E UNA DINTRE PREFERATELE MELE.

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:26

ma bucur

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu dovleac