Supa de pui cu dovlecei si praz

de Bya Ralu in Supe, 13 Iul 2015 | 1311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de tacamuri de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel maricel
  • 50-100 g legume congelate
  • 3 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean uscat
  • 1 lingura de bors magic delikat cu legume
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei si praz:

Spalam bine tacamuriile de pui, le punem in oala de supa, punem apa si punem la fiert.


Ceapa se toaca marunt, iar morcovul il taiem rondele, le punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute, dupa care se adauga in oala de supa.


Adaugam si legumele congelate si lasam sa fiarba cam 20 minute. Cand sunt fierte bucatiile de pui si legumele, se adauga bulionul, dovlecelul curatat de coaja si seminte, taiat cuburi sau felii mai mari si prazul taiat rondele.


Se pun condimentele, se mai lasa circa 5-10 minute sa se fiarba dovlecelul.


Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

13.07.2015, 18:42

Saru'mana pentru masa

Rocsi 1

13.07.2015, 20:05

Imi place cum arata!

Bya Ralu 1

13.07.2015, 21:59

Mulțumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste