Supa cu legume, ciuperci si galuste din faina

de Panacris in Supe, 3 Mai 2012 | 6115 vizualizari

 

O supa delcioasa si sanatoasa! Pozele nu sunt prea reusite, dar gustul e nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • morcovi,
  • ceapa galbena,
  • patrunjel radacina,
  • pastarnac,
  • telina,
  • fasole verde,
  • mazare, (impreuna aproximativ 500 g.)
  • ciuperci 300 g.,
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce,
  • sare iodata,
  • enibahar boabe 2 bucati
  • pentru galuste:
  • 1 ou,
  • 50 g. faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu legume, ciuperci si galuste din faina:

Legumele se curata, se spala, se taie bucatele mici si se pun la fiert in apa clocotita, si boabele de enibahar. Se asezoneaza de sare, piper si boia. Se lasa la fiert cca. 30 de minute, la final se fac galuste din faina.

Oul se bate bine si se amesteca energic cu faina, pana se obtine o compozitie potrivita, nici prea tare nici prea moale. Se ia cu lingurita din compoztia de faina si se pune in supa clocotita, se lasa la fiert cca. 10 minute.

Se serveste fierbinte eventul cu o lingura de smantana sau un ardei iute, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume, ciuperci si galuste din faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

cocolina 1

03.05.2012, 22:42

iry-gabriela 1

03.05.2012, 23:17

Aurelia 07_07 1

07.05.2012, 12:10

Trebuie ca este tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste (reteta video)