Supa de pui cu galuste

de Zamfira in Supe, 9 Apr 2012 | 6663 vizualizari

 

Recomand aceasta supa pentru pranzul de Paste!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (500 gr.)
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • frunze patrunjel verde sau uscat
  • Galuste:
  • 2 oua
  • 10 linguri gris
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Spalam carnea de pui si-o punem la fiert, (indepartam spuma formata in urma fierberii).


Curatam legumele, le vom taia cubulete sau le putem lasa in bucati mai mari.


Adaugam legumele si sarea la supa cu carne.


In timp ce fierbe supa pregatim galustele.


Eu, fierb galustele separat de supa (un mod sigur de a fierbe corect galustele).


Batem albusurile cu putina sare, adaugam galbenusurile, 10 linguri de gris (mai putem adauga o lingura de gris in cazul in care compozitia nu este suficient de tare).(consistenta unei branze de vaci).


Punem apa la fiert cu putin sare si cu o lingurita inmuiata in apa care incepe sa fiarba (foc mic) incepem sa adaugam cate-o lingurita de compzitie. Timp de fierbere 5-10 minute. (din cand in cand - trebuie intoarse in apa). Dupa ce au fiert le vom scoate intr-o strecuratoare si le stropim cu apa rece pentru a opri fierberea.


Adaugam galustele in supa si le mai lasam impreuna sa fiarba inca 10 minute, astfel galustele preiau gustul de legume si carne. In final adaugam patrunjel verde tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Zamfira 1

10.12.2012, 19:20

multumesc Ruxy

camelia75 1

05.05.2013, 07:21

babi5 1

04.06.2013, 14:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Supa din aripi de pui