Supa de porumb

de MotanLaOale in Supe, 17 Aug 2016 | 1269 vizualizari

 

Am vazut pe net si am zis sa o incerc. Foarte buna si se poate manca si rece. Buna pe caldura.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 1 conserva porumb (300g)
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • piper alb
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porumb:

Zarzavatul se curata si se toaca dupa preferinta.


Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa, morcovii si albitura 4-5 minute.


Se pune apa si se fierbe 15 minute.


Se pune piper si sare.


Se adauga cartofii si porumbul scurs si se mai fierbe15 minute.


Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga usturoiul si patrunjelul tocat si se mai lasa 2-3 clocote si este gata.


Se serveste calda dar este buna si rece.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:45

yammy

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:46

De porumb inca nu am mai mancat

MotanLaOale 1

03.09.2016, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de porumb (de post sau nu)