Supa de mazare cu afumatura

de alexandrinapop in Supe, 13 Noi 2010 | 4139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de mazare congelata
  • afumatura (costite, ciolan afumat)
  • 2 morcovi
  • 1 ardeu
  • 1 ceapa
  • 2oua
  • 1 lingura rasa faina
  • lapte 150 ml
  • ulei de masline
  • sare , piper, boia dulce, menta(poate sa fie si la plic)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare cu afumatura:

Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit . Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea .Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma zdrentele , iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la fiert.( laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de supa fierbinte si apoi se toarna.)

Se garniseste cu smantana.

Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alexandrinapop 1

14.11.2010, 11:20

Multumesc si bine v-am gasit

lia maria 1

14.11.2010, 11:49

Bine ai venit in gasca noastrafaina supicasi ce bine miroase

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu afumatura