Supa de mazare cu afumatura

de alexandrinapop in Supe, 13 Noi 2010 | 18975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de mazare congelata
  • afumatura (costite, ciolan afumat)
  • 2 morcovi
  • 1 ardeu
  • 1 ceapa
  • 2oua
  • 1 lingura rasa faina
  • lapte 150 ml
  • ulei de masline
  • sare , piper, boia dulce, menta(poate sa fie si la plic)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare cu afumatura:

Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit . Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea .Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma zdrentele , iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la fiert.( laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de supa fierbinte si apoi se toarna.)
Se garniseste cu smantana.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare