Supa imperiala

de meosiris in Supe, 5 Oct 2010 | 1397 vizualizari

 

Recipe by Maya.

 

INGREDIENTE

  • 100g unt moale
  • 100g parmezan ras
  • 100g faina
  • 100g gris
  • 7 oua
  • supa de pui
  • nucsoara
  • sare,
  • piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa imperiala:

-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul.

-Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul.

-Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului.

-Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.

-Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C.

-Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm.

-Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat.

-Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna.

-Se serveste calda!

Este nemaipomenit de gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa imperiala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

07.10.2010, 13:20

din asta musai sa fac si eu!

meosiris 1

03.01.2011, 09:03

Nu sunt eu cu supele foarte mult insa asta mi-a cam placut pot sa zic... !

elena1988 1

24.02.2011, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase