Supa-crema de dovlecei

de laylalala in Supe, 28 Iul 2011 | 3358 vizualizari

 

Aceasta supa este un tip de supa ce o poti face cand te grabesti, cand zici “azi nu am timp sa gatesc” deoarece iti ia putin timp : prepararea tine 5, maxim 10 minute apoi pui totul la fiert pentru 10-15 minute (intretimp poti face altceva) apoi te intorci, adaugi putina smantana , dai totul prin blender si supa este gata! Este o supa gustoasa si usoara. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 600 ml apa
  • 1200 gr dovlecei, curatati de coaja se seminte, taiati cubulete
  • 2 catei de usturoi, curatati si tocati marunt
  • 1-2 linguri marar, dupa gust - eu am folosit 2
  • sare si piper , dupa gust
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovlecei:

1. Pune apa la fiert. Dupa ce a dat in clocot adauga dovleceii, usturoiul si sare&piper. Lasa totul sa fiarba 10-15 minut, acoperit.


2. Pastreaza cateva bucati de dovlecei. Amesteca smantana cu galbenusurile si mararul. Adauga aceasta compozitia in supa si da totul prin blender. Adauga bucatile de dovlecei pastrate si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

marcela1979 1

29.07.2011, 11:59

de preparat la favorite

laylalala 1

29.07.2011, 12:41

jolygina 1

04.08.2011, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez