Supa-crema de dovlecei

de laylalala in Supe, 28 Iul 2011 | 4774 vizualizari

 

Aceasta supa este un tip de supa ce o poti face cand te grabesti, cand zici “azi nu am timp sa gatesc” deoarece iti ia putin timp : prepararea tine 5, maxim 10 minute apoi pui totul la fiert pentru 10-15 minute (intretimp poti face altceva) apoi te intorci, adaugi putina smantana , dai totul prin blender si supa este gata! Este o supa gustoasa si usoara. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 600 ml apa
  • 1200 gr dovlecei, curatati de coaja se seminte, taiati cubulete
  • 2 catei de usturoi, curatati si tocati marunt
  • 1-2 linguri marar, dupa gust - eu am folosit 2
  • sare si piper , dupa gust
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovlecei:

1.       Pune apa la fiert. Dupa ce a dat in clocot adauga dovleceii, usturoiul si sare&piper. Lasa totul sa fiarba  10-15 minut, acoperit.

2.       Pastreaza cateva bucati de dovlecei. Amesteca smantana cu galbenusurile si mararul. Adauga aceasta compozitia in supa si da totul prin blender. Adauga bucatile de dovlecei pastrate si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de vitel cu galuste