Supa de rosii

de darko in Supe, 18 Aug 2013 | 1538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii decojite in bulion ( calitate superioara )
  • 2 catei usturoi
  • 3 boabe ienibahar
  • o foaie dafin
  • 2 fire marar verde
  • 1 frunza telina
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1 fir busuioc
  • nucsoara
  • 1lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 50 gr smantana
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se calesc in ulei pana-si lasa aromele: cateii de usturoi, foaia de dafin, boabele de ienibahar,frunzele de marar, patrunjel, telina, busuioc, nucsoara razuita, zaharul. Cand s-au rumenit condimentele adaugam rosiile decojite in bulion si lasam sa fiarba cateva clocote. Scoatem verdeturile din supa ( mararul, patrunjelul, busuiocul, dafinul,telina ) si mixam supa cu blenderul pana obtinem o compozitie omogena. Condimentam cu sare si piper proaspat rasnit.


Supa astfel obtinuta o strecuram sa fim siguri ca nu au ramas bucatele de rosii, o punem in castronase. Ornam cu smantana si crutoane de paine.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lia_ 1

19.08.2013, 21:34

cu rosii proaspete buna

frumoasa prezentare

Valclaudia 1

19.08.2013, 22:30

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou