Supa de bulion cu cus-cus

de babi5 in Supe, 29 Mar 2014 | 6605 vizualizari

 

Imi place tare si fiindca este si supa preferata si dorita si de batrinul meu tata ma conformez ...Nu am de ales . se foloseste si supa de oase ,dar eu am folosit doar supa de zarzavat si am complectat cu bulion de casa .. Buna si racoroasa ..

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cus-cus
  • 1,5 l bulion
  • 1,5 supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ardei galben gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • frunze patrunjel
  • 2 linguri zahar(eu am folosit brun)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu cus-cus:

Am pus la fiert in 1,5 l apa, zarzavatul curatat si spalat bine. Cand zarzavatul s-a fiert bine l-am strecurat si am adaugat bulionul, apoi am potrivit de sare si piper, am adaugat si zaharul, apoi dupa cateva clocote am adaugat cus-cusul. Am lasat 5 minute sa dea in clocot, dupa care am oprit focul si am acoperit, am lasat sa-si mareasca  volumul cus-cus-ul. Am asezonat cu patrunjel verde.

Pofta sa aveti... si de mancat si de preparat!

TIPS-URI

1

Se prezinta in cani, boluri sau farfurii

2

Se serveste fierbinte asezonata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu piept de pui