Supa de bulion cu cus-cus

de babi5 in Supe, 29 Mar 2014 | 6447 vizualizari

 

Imi place tare si fiindca este si supa preferata si dorita si de batrinul meu tata ma conformez ...Nu am de ales . se foloseste si supa de oase ,dar eu am folosit doar supa de zarzavat si am complectat cu bulion de casa .. Buna si racoroasa ..

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cus-cus
  • 1,5 l bulion
  • 1,5 supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ardei galben gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • frunze patrunjel
  • 2 linguri zahar(eu am folosit brun)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu cus-cus:

Am pus la fiert in 1,5 l apa, zarzavatul curatat si spalat bine. Cand zarzavatul s-a fiert bine l-am strecurat si am adaugat bulionul, apoi am potrivit de sare si piper, am adaugat si zaharul, apoi dupa cateva clocote am adaugat cus-cusul. Am lasat 5 minute sa dea in clocot, dupa care am oprit focul si am acoperit, am lasat sa-si mareasca  volumul cus-cus-ul. Am asezonat cu patrunjel verde.

Pofta sa aveti... si de mancat si de preparat!

TIPS-URI

1

Se prezinta in cani, boluri sau farfurii

2

Se serveste fierbinte asezonata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu fidea si crutoane