Supa de fasole verde cu spanac si iaurt

de mihaelar63 in Supe, 15 Mai 2016 | 1075 vizualizari

 

Dupa sarbatori o supa mai usurica, merge bine !!!
In aceasta idee am renuntat la carne si am inlocuit smantana cu iaurt grecesc.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasoe verde [ congelata }
  • 250 gr spanac verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar iaurt grecesc
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu spanac si iaurt:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Morcovii se feliaza rondele cu ajutorul cutitului ondulat pentru legume/ branzeturi.

  3. Patrunjelul radacina se taie marunt.

  4. Ceapa si usturoiul se taie rondele.

  5. Se caleste morcovul si patrunjelul in ulei.

  6. Adugati ceapa si usturoiul. Sarati. Turnati deasupra in oala 2 litri de apa.

  7. Lasati sa fiarba 10 minute si adugati fasolea pastai decongelata la temperatura camerei.

  8. Cand aceasta este fiarta se aduga ardeiul iute taiat rondele si iaurtul diluat cu zeama calda.

  9. Gustati si adugati daca este necesar sare.

  10. Inainte de servire se pune in oala cu zeama fierbinte frunzele de spanac si patrunjelul verde tocat.

  11. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Iaurtul diluat cu zeama fierbinte si adugat astfel la supa nu se va mai face cocoloase .

2

Folositi un iaurt mai gras . Iaurtul grecesc folosit de mine are 10% grasime

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu spanac si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

17.05.2016, 23:47

O, ce bunatate....si eu am inlocuit smantana cu iaurtul grecesc....e perfect asa

Catalina L 1

18.05.2016, 20:53

buna supa ta

Panacris 1

20.05.2016, 08:04

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartof dulce copt