Supă cremă de bostan

de Gouda in Supe, 26 Oct 2010 | 11401 vizualizari

 

Bostanul - hitul toamnei!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bostan curăţat
  • ulei de olive
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1,5 l apă
  • 150 ml lapte
  • sare
  • ghimbir uscat
  • busuioc
  • sos de soia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de bostan:

 Se taie bostanul în cuburi mici, se căleşte în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adaugă la călit şi restul legumelor tăiate cuburi şi usturoiul la fel pentru încă 5 minute. Apoi se toarnă apa deasupra şi cînd începe să clocotească se lasă pentru 15-20 minute.

 Se scot legumele şi se mixează în blender. Apoi se adaugă laptele, se dă clocot, se adaugă sarea, condimentele.

 Se serveşte cu puţin sos de soia.

Poftă mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de bostan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu turnatei