Supa de fasole verde

de Sidy in Supe, 4 Mar 2013 | 6852 vizualizari

 

O reteta usor de preparat chiar si pe timp de iarna, folosind legumele puse de noi pentru iarna.
Eu am fasolea verde la borcan , deja fiarta, asa ca timpul de preparare este mult mai scurt.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan 820 ml cu fasole verde
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel mare
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura zarzavat pentru iarna
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 rosii mici
  • frunze verzi de telina
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde:

Curatam zarzavatul si ceapa, le spalam si le scurgem bine de apa.

Zarzavatul il taiem cubulete, ceapa o lasam intreaga.Rosiile spalate le taiem feliute.

In doua linguri cu ulei sotam morcovii pina uleiul capata o culoare frumoasa galbena. Adaugam toate celelalte ingredientele si apa necesara.

Acoperim oala si lasam sa fiarba pina fierbe bine zarzavatul.

Asezonam daca mai este cazul.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga in farfurie o lingura cu smantana.

2

Servim supa cu ardei iute si cu paine proaspat scoasa din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu cus-cus