Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O reteta usor de preparat chiar si pe timp de iarna, folosind legumele puse de noi pentru iarna.
Eu am fasolea verde la borcan , deja fiarta, asa ca timpul de preparare este mult mai scurt.
Curatam zarzavatul si ceapa, le spalam si le scurgem bine de apa.
Zarzavatul il taiem cubulete, ceapa o lasam intreaga.Rosiile spalate le taiem feliute.
In doua linguri cu ulei sotam morcovii pina uleiul capata o culoare frumoasa galbena. Adaugam toate celelalte ingredientele si apa necesara.
Acoperim oala si lasam sa fiarba pina fierbe bine zarzavatul.
Asezonam daca mai este cazul.
Pofta mare !
1
Cine doreste poate adauga in farfurie o lingura cu smantana.
2
Servim supa cu ardei iute si cu paine proaspat scoasa din cuptor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult