Ciorba de fasole verde acrita cu zarzane

de -Licurici- in Supe, 8 Iun 2015 | 1875 vizualizari

 

Sunt innebunita dupa ciorbele acrite in toate variantele (cu zeama de varza, bors, lamaie, zarzane), dar varianta cu zarzane mi se pare cea mai gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de fasole verde
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ardei galben
  • o radacina de patrunjel
  • o bucata de radacina de telina
  • 4 rosii
  • un castron de zarzane
  • sare, piper, boia, cimbru, busuioc
  • patrunjel verde si marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde acrita cu zarzane:


  • Am pus pe foc oala cu apa si, pana incepe sa fiarba, m-am apucat de legume.

  • Fasolea am spalat-o bine, apoi am rupt-o in bucati mai mici. Ceapa am tocat-o marunt, ardeiul bastonase, morcovul rondele, iar radacinile le-am taiat bucati mai mari.

  • Am calit putin ceapa, ardeiul si morcovul, apoi am adaugat rosiile taiate cubulete si am mai lasat pe foc 5 min.

  • Cand apa a inceput sa fiarba, am pus tecile de fasole, radacinile de telina si patrunjel si le-am lasat sa fiarba 10-15 min, pana s-au inmuiat, apoi am adaugat legumele calite, sare, piper, o lingurita de boia dulce si putin cimbru uscat. Le-am mai lasat 10 min pe foc.

  • La sfarsit, am pus zarzanele, 2 frunze de busuioc, marar si patrunjel tocat si am mai lasat cam 5 min pe foc, pana zarzanele au devenit moi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde acrita cu zarzane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

09.06.2015, 09:54

Andra_Constantinescu 1

09.06.2015, 10:43

Imi place!

Rocsi 1

09.06.2015, 19:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carne