Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Supe, 1 Sep 2015 | 1753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • doi cartofi
  • 4 cepe mici
  • un morcov
  • un patarnac
  • un dovlecel
  • o bucata de telina
  • un ardei rosu capia
  • un ardei gras verde
  • patrunjel proaspat
  • 500 ml suc de rosii (de casa)
  • sare dupa gust
  • taietei de casa pentru care avem nevoie de 2 oua si faina cat cuprinde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa:

Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert.


Adunam spuma formata.


Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici.


Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse.


Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii.


Continuam fierberea pana incepe sa clocoteasca.


Adaugam taieteii si lasam sa reia fierberea (inca 10 minute aproximativ).


Presaram patrunnjelul proaspat tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

La cantitatile date, am folosit o oala de 5 litri.

2

Pentru taietei: amestecam cele doua oua cu faina, framantam un aluat elastic pe care il vom intinde intr-o foaie subtire. o acoperim cu putina faina pentru a grabi uscarea aluatului, dupa care o rulam si o taiem in fasii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

20.11.2015, 08:46

Super buna!

aia 1

26.11.2016, 23:35

Din toate cometariile de deasupra a incercat cineva sa urmareasca retea?
- Cita carne de pui?
- 4 cepe la 4 litrii de apa?
- Taitei din doua oua si faina 'cit cuprinde'? Pai la 2 oua intra in jur de 200g faina in functie de cit de mari sint ouale. Ies taitei pentru un platon de soldati nu pentru patru portii de supa! Taiteii de casa trebuie lasati sa se usuce cel putin 20 min altfel se disolva innainte de a se fierbe. Timpul de fierbere e de ca 3 minute pina se ridica la suprafata, apoi se stinge focul altfel se fac praf, si se lasa la odihnit supa 5-10 minute.

Dya Daniela Andrei 1

27.11.2016, 10:54

Multumesc pentru trecere AIA! Ca fapt divers, tin sa mentionez ca atunci cand vei avea postata cel putin o reteta decenta, text si imagini, voi considera comentariul tau avizat! O zi buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca