Supa de pui cu taitei de casa

de Mitinita in Supe, 17 Aug 2011 | 4061 vizualizari

 

La aceasta reteta de supa de pui am pus in folosinta taiteii facuti dupa reteta Laurei Laurentiu

 

INGREDIENTE

  • tacam de pui,
  • 3 bucati de spate
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 tulpini de telina (apio)
  • 1 radacina de patrunjel
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper
  • taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

 Preparare supa de pui cu taitei de casa:

Chiar daca era frig, nu prea am vrut sa fac aburi asa ca am ales sa fierb tacamul la kukta. Cam 20 de minute dupa ce a inceput sa fluiere.

Am pus legumele si tacamul spalat la fiert,am inchis kukta si am dat la fiert.

Am scos supa si am strecurat-o si am pus-o intr-o oala.

Am adaugat si taiteii de casa,am acoperit cu un capac si am tinut pe foc cateva minute pana s-au fiert taiteii. 

Supa de pui cu taitei de casa se serveste cu morcov si patrunjel fiert,bucati de pui si patrunjel tocat. Nu uitati de piper!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Cris2711 1

18.08.2011, 16:27

si mie vezi ca te-am vizitat?

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:34

Mitiiiiiiiii...ce deliciosenie asta te ridica din pat cum spun mamele maruntelele papa tot din farfuriuta?

marcela1979 1

30.08.2011, 11:35

asta mi a scapat o bunatate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gulie