Supa crema de usturoi

de Retete_Haplea in Supe, 16 Apr 2015 | 1108 vizualizari

 

E incredibil, dar legenda spune,
Că-n Transilvania, şi cică e pe bune,
Însuşi Dracula, cel dintâi strigoi,
Era mort după supă de-usturoi.

 

INGREDIENTE

3 capatani de usturoi

1 ceapa tocata marunt,

2 cartofi medii (taiati ca pentru piure),

1 bucatica telina (tocata),

1 litru de supa clara (daca nu aveti supa puneti apa),

50 g unt,

200 ml smantana dulce (de gatit),

sare,

crutoane

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de usturoi:

Calim ceapa in unt apoi adaugam legumele taiate. Acoperim cu supa.

Adaugam sare si lasam la fiert circa 25 minute.

Adaugam usturoiul si mai lasam 5 minute pe foc.

Scoatem legumele fierte intr-un alt vas si le facem pasta cu ajutorul blenderului. Subtiem supa crema dupa gust cu apa in care au fiert legumele, apoi adaugam smantana lichida

Servim cu crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.04.2015, 15:29

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:37

dantes 1

17.04.2015, 12:32

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu tortellini ( tortellini nel brodo)..