Supa de conopida

de Sidy in Supe, 27 Ian 2012 | 1920 vizualizari

 

O supa usoara si buna, v-o recomand mai ales daca va place conopida.
Este o adevarata explozie si vitamine si gust.
Incearc-o acum si vei ramane, pur si simplu, fascinata de gustul fin si aromat.Noua ne place foarte mult asa usoara, fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacini patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic de ulei , pina cind acesta capata un pic de culoare galbena.


Se adauga apa, patrunjelul taiat rondele si conopida desfacuta in bucatele. Se potriveste supa de sare si piper .


Cind sunt toate fierte, se fac galustele de faina si se rup cu o lingurita in supa ce fierbe.


Dupa ce sunt fierte , se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra.


Pofta mare !


 

TIPS-URI

1

Cine doreste, poate adauga smintina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

27.01.2012, 13:03

iri_iri 1

27.01.2012, 17:42

conopida e buna in orice fel

jolygina 1

29.01.2012, 12:11

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si praz