Supa de pui cu taitei de casa

de madi_marin in Supe, 21 Apr 2010 | 3057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • Pentru paste :
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Pulpele se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga legumele curatate, spalate si taiate mare.


Se prepara pastele : din ou, faina si putina sare se framanta un aluat . Se intinde o foaie subtire si se taie bastonase fine. Se lasa putin la uscat, apoi se adauga in supa.


Se lasa sa fiarba totul bine la foc mic, apoi se potriveste gustul de sare si piper. La final se scot pulpele si se curata carnita, care se pune inapoi in supa. Se stinge focul si se adauga mararul tocat.

 

TIPS-URI

1

Noi mancam supa asta cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

madi_marin 1

22.04.2010, 09:16

@miha....va astept cu drag.... @medioto....am aparut in revista ,,Click! Pofta buna,, in numarul din aprilie....adica asta cel mai recent....

gospodinadecriza 1

22.04.2010, 09:18

Si eu te-am vaazut, nu stiam ca e Gaza ta! Bravo ca esti mamica tanara si frumoasa! Mie era sa-mi ia vantul revista, pe sus!

madi_marin 1

22.04.2010, 09:38

@brandusa....stiam ca o sa iti placa reteta mea.... @gospodinadecriza....multumesc mult...., noroc ca nu ti-a zburat-o vantul, ca nu ma mai vedeai si nu ma mai laudai.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris