Supă de pui şi găluşte

de anomisana in Supe, 10 Sep 2011 | 6700 vizualizari

COMENTARII (13)

madi_marin 1

10.09.2011, 12:03

buna buna.....

gaby_gabytza 1

10.09.2011, 12:35

arata bine

Lau 1

10.09.2011, 13:49

buna

alinutzika 1

10.09.2011, 14:19

buna si sanatoasa

Bunica 1

10.09.2011, 18:42

Ce buna supita ! La prepararea galustelor , cum ai pus grisul peste oua, sa incepi sa pe pui in supa ....ca altfel grisul absoarbe prea mult ou si galustele ies tari.

Rocsi 1

10.09.2011, 19:12

o gospodina desavarsita

Criss 1

10.09.2011, 19:15

E supa mea preferata.

anomisana 1

10.09.2011, 22:55

Mulţumesc bunica, aşa o să fac data viitoare.
Mulţumesc tuturor.

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:44

jolygina 1

12.09.2011, 09:11

si mie imi place

gina37 1

15.09.2011, 12:31

pui un varf de cutit de bicarbonat in galuste si ies moi

anomisana 1

16.09.2011, 23:35

Sarutmana, o sa incerc data viitoare.

emiliaa74 1

23.09.2011, 18:07

buna
galustele nu trebuie facute cu mult inaite. ca se intaresc, se fac cind supa e gata, Incearca si vei vedea . Daca pui bicarbonat se inegresc in mijloc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste de gris