Supa de rosii

de divainbucatarie in Supe, 28 Iul 2011 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii coapte (sau 1/2 l suc de rosii)
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • 1-2 frunze mici busuioc
  • 1 l apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Punem rosiile sa fiarba in apa cu putina sare. Rosiile pot fi decojite in momentul in care se crapa coaja. Le trecem apoi printr-o sita, pentru a se separa sucul rosiilor de coji si samburi. Punem la fiert legumele in apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de busuioc, lasand sa mai fiarba inca 10-15 minute. Luam supa de pe foc, lasam sa se raceasca putin si pasam legumele (mai putin ceapa). Adaugam uleiul, apoi asezonam cu sare si piper. Servim supa de rosii cu crutoane, pe care am presarat mozzarella.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:15

buna,buna

adry88 1

09.08.2011, 17:29

buna

MVMih 1

31.08.2011, 18:35

Tare tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves