Supă de roșii, cu orez și afumătură

de RODIMUR in Supe, 27 Feb 2019 | 5314 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

27.02.2019, 17:47

Bună şi interesantă! Cu jumări/bacon prăjit n-am încercat! Eu o ştiu simplă, fără proteine! Era supa de vineri, acasă la mama!

RODIMUR 1

27.02.2019, 17:51

Da, Cristina, asta este și supa mea preferată de post, dar așa, cu jumărele am mâncat pe când eram studentă, la o bănățeancă. Probabil era specialitatea ei, nu a zonei, (dacă tu zici că nu știi de așa ceva, doar ești de acolo...!) dar mie mi-a plăcut...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

vasimur 1

27.02.2019, 18:00

Rahela Velicu 1

27.02.2019, 18:12

Foarte buna!

RODIMUR 1

27.02.2019, 18:16

Mulțumesc frumos, Mimi!

Lau 1

27.02.2019, 21:03

Bunaa

Rocsi 1

27.02.2019, 21:08

Arata foarte bine si cred ca afumatura ii da un gust mai aparte! Ai mei sunt cu supele de rosii!

RODIMUR 1

27.02.2019, 21:29

Mulțumesc frumos, Lau!

RODIMUR 1

27.02.2019, 21:31

Îți mulțumesc frumos, Rocsi! Mie îmi plac mult supele de roșii, de post, dar mi-am amintit de supa aceea de odinioară și am vrut s-o încerc... Într-adevăr, afumătura i-a dat un gust tare bun, ca oricărui preparat...

Merisor 1

28.02.2019, 09:26

Ador preparatele cu afumătură!

RODIMUR 1

28.02.2019, 09:34

Și mie-mi plac mult mâncărurile cu afumătură, Merișor! De aceea am făcut această supă cu afumătură, nu cu jumărele... Îți mulțumesc frumos pentru atenție!

Gherca Daniela 1

28.02.2019, 20:04

foarte gustoasa!

RODIMUR 1

28.02.2019, 20:59

Da, așa ni s-a părut și nouă, Daniela... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Tabita _ 1

01.03.2019, 11:00

RODIMUR 1

01.03.2019, 11:07

Mulțumesc, Tabita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura