Supa de rosii cu perisoare

de - Andreea - in Supe, 17 Aug 2015 | 2863 vizualizari

 

Tare buna cu rosii proaspete din gradina ... si alaturi de ardei iuti de toate tipurile :) ...

 

INGREDIENTE

Pentru supa :

  • 2 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri knorr
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 gr paste tip stelute
  • patrunjel
  • apa

Pentru perisoare :

  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 4 linguri cu orez
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu perisoare:

Punem intr-un bol carnea,orezul,oul si codimentam cu sare si piper. Amestecam bine toate ingredientele . Acoperim bolul si dam la frigider.


Rosiile le curatam de coaja , si le punem in robot mixandu-le la viteza maxima.


Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt .


Intr-o oala punem uleiul de floarea soarelui . Cand acesta s-a incins, punem ceapa si o calim cateva minute amestecand din cand in cand . Adaugam apoi rosiile si dam la foc potrivit . Lasam astfel pana ce sucul rosiilor a scazut .


Separat intr-o alta oala punem apa si knorr-ul si punem la fiert.


Ardeiul il spalam, il curatam de cotor,seminte si nervuri si il tocam marunt .


Dovlecelul il spalam,taiem capetele si il taiem cuburi.


Morcovii ii curatam, ii spalam , ii taiem in doua pe lung apoi felii .


Punem legumele la fiert in oala cu apa si knorr si dam la foc potrivit .


Cand rosiile au scazut , adaugam uleiul de masline , amestecam si apoi le adaugam in oala cu legume. Potrivim de sare si piper.


Din aluatul de carne facem bilute si punem una cate una in supa.


In acelasi timp punem si pastele.


Amestecam usor din cand in cand si lasam la fiert pentru alte cateva minute ( pana ce orezul perisoarelor este fiert).


Cand ciorba este gata presaram patrunjel tocat.


Servim calda cu ardei iuti ( dupa preferinta ) .



Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

- Andreea - 1

24.08.2015, 21:14

Gicuta

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:36

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii