Supa de rosii de iarna

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 6 Feb 2010 | 4866 vizualizari

 

Vreau sa-i multumesc mamei mele ca asta vara m-a stresat :) si m-a impins de la spate. incat am reusit sa facem din gradina noastra (fara pesticide!) o groaza de minunatii pe care sa le folosim iarna. Aici am folosit sucul de rosii (bio).

 

INGREDIENTE

  • 1 l suc de rosii
  • 4 l apa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 300 ml supa clara (facuta in casa si congelata)
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4 -6 linguri orez
  • sare, piper, dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii de iarna:

Pune in apa legumele si fierbe-le. Cand sunt aproape fierte pune orezul si sarea, piperul, oregano. Cand e fiert orezul adauga supa clara si lasa pana incepe din nou sa fiarba. Adauga sucul de rosii, da un clocot, potriveste de sare/piper si inchide focul.

Presara patrunjelul. Poti servi cu putina smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii de iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Brindusa 1

18.03.2010, 15:42

Nicolae, chiar te rog! Si poti sa si postezi sa vad si eu

kukibella 1

12.02.2011, 11:28

RuxyRux 1

12.02.2011, 11:42

E o supa grozava!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu afumatura