Supa de vita cu taitei

de ianculubita in Supe, 21 Oct 2015 | 943 vizualizari

 

De cate ori mi-e pofta se astfel de supa care este printre preferatele mele,cumpar oase multe si rezulta o foarte buna si gustoasa dar mai ales concentrata,supa!
Este cea mai simpla si rapida reteta

 

INGREDIENTE

  • 4kg oase de vita
  • legume pentru supa
  • taitei
  • sare
  • 2cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu taitei:

Oasele spalate,se pun intr-o oala mare cu apa si se lasa la fiert pana apa scade la jumatate;se scot oasele si legumele,supa se strecoara prin sita in care am pus un strat gros de vata infasurat in tifon,astfel supa va fi limpede fara impuritati;supa rezultata,se pune intr-o olita mai mica,se adauga sare dupa gust iar cand clocoteste se adauga cartofii cubulete,dupa ce acestia au fiert se adauga taiteiii si o crenguta de telina,pe care eu nu am avut-o.


Pe oase se mai gaseste cate o bucatica de carne,se taie si se adauga in supa.


Se serveste fierbinte iar pentru cine doreste,legumele se pot pasa cu blenderul vertical iar piureul adaugat in supa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

21.10.2015, 19:29

O bunatate!

Zamfira 1

21.10.2015, 19:31

ianculubita 1

22.10.2015, 11:54

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen