Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De cate ori mi-e pofta se astfel de supa care este printre preferatele mele,cumpar oase multe si rezulta o foarte buna si gustoasa dar mai ales concentrata,supa!
Este cea mai simpla si rapida reteta
Oasele spalate,se pun intr-o oala mare cu apa si se lasa la fiert pana apa scade la jumatate;se scot oasele si legumele,supa se strecoara prin sita in care am pus un strat gros de vata infasurat in tifon,astfel supa va fi limpede fara impuritati;supa rezultata,se pune intr-o olita mai mica,se adauga sare dupa gust iar cand clocoteste se adauga cartofii cubulete,dupa ce acestia au fiert se adauga taiteiii si o crenguta de telina,pe care eu nu am avut-o.
Pe oase se mai gaseste cate o bucatica de carne,se taie si se adauga in supa.
Se serveste fierbinte iar pentru cine doreste,legumele se pot pasa cu blenderul vertical iar piureul adaugat in supa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult