Supa de vitel cu spanac, orez si masline

de loredanaaa in Supe, 5 Iun 2013 | 2632 vizualizari

 

O supica sanatoasa si rapida. Eu am facut fara prajeala ca unde lucrez, ei nu pot manca prajit, asa ca am facut fara si a iesit chiar gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • felii de carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 morcov taiat bucati sau dat prin razatoare
  • 5 linguri de orez
  • 500 g de spanac fiert sau congelat
  • masline
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu spanac, orez si masline:

Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei cu carnea taiata bucati si morcovul (eu am facut-o cu un pic de apa si la sfarsit am adaugat uleiul).

Dupa ce e aproape fiarta carnea se  adauga orezul, sare, adaugand mereu cate un pic de apa.

Cand este aproape fiert orezul se adauga spanacul fiert sau cel congelat, usturoiul, apoi maslinele. Daca n-ati prajit ceapa adaugati acum uleiul. Se lasa sa mai fiarba putin adaugand mereu cate putina apa pana a fiert orezul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

-se poate face si un pilaf in acest mod lasand sa scada apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu spanac, orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Geanina87 1

05.06.2013, 22:04

Bunica 1

05.06.2013, 23:03

Eu mai faceam orez cu stevie si era tare bun!Asta care are si carne trebuie sa fie si mai bun!

loredanaaa 1

06.06.2013, 00:34

multummesc motan,geanina,bunica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita