Supa de vitel cu spanac, orez si masline

de loredanaaa in Supe, 5 Iun 2013 | 1000 vizualizari

 

O supica sanatoasa si rapida. Eu am facut fara prajeala ca unde lucrez, ei nu pot manca prajit, asa ca am facut fara si a iesit chiar gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • felii de carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 morcov taiat bucati sau dat prin razatoare
  • 5 linguri de orez
  • 500 g de spanac fiert sau congelat
  • masline
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu spanac, orez si masline:

Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei cu carnea taiata bucati si morcovul (eu am facut-o cu un pic de apa si la sfarsit am adaugat uleiul).


Dupa ce e aproape fiarta carnea se adauga orezul, sare, adaugand mereu cate un pic de apa.


Cand este aproape fiert orezul se adauga spanacul fiert sau cel congelat, usturoiul, apoi maslinele. Daca n-ati prajit ceapa adaugati acum uleiul. Se lasa sa mai fiarba putin adaugand mereu cate putina apa pana a fiert orezul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

-se poate face si un pilaf in acest mod lasand sa scada apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu spanac, orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

05.06.2013, 22:04

Bunica 1

05.06.2013, 23:03

Eu mai faceam orez cu stevie si era tare bun!Asta care are si carne trebuie sa fie si mai bun!

loredanaaa 1

06.06.2013, 00:34

multummesc motan,geanina,bunica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita