Supa deasa de varza cu chorizo

de mihaelar63 in Supe, 8 Mar 2015 | 1369 vizualizari

 

Am schimbat reteta la supa de varza. De nevoie mai ghiceste omul si cate ceva nou. Ma suna sotul si-mi spune ca doreste sa ajunga repede acasa sa manance o supa calda. Termen de "gandire" pentru mine maximum 30 minute. Tocmai am fiert niste spate de curcan si aveam doar zeama fierbinte. Cu galuste sau taitei nu era la rand. Bine ca am descoperit un carnat chorizo frumos ambalat care astepta ...

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa deasa de varza cu chorizo:

Curatati, spalati si tocati legumele .


Taiati fieluta varza verde


Caliti usor in ulei ceapa , morcovul si ardeiul .Adugati si chorizo feliat .


Adugati boiaua si imediat [ sa nu se arda ] pasta de ardei si zeama clara de carne .


Sarati si puneti varza la fiert . Dupa 20 minute se gusta daca varza si morcovul sunt fierte .


Se da gust acru cu suc de rosii si se serveste fierbinte cu ceapa verde .


De obicei daca este nevoie mai adug apa pentru ca supa sa aiba suficient lichid . de data aceasta am lasat sa fie mai deasa .

 

TIPS-URI

1

Boiaua de ardei prin prajire se amareste . Pentru o culoare frumoasa se amesteca repede cateva secunde si se "stinge" cu lichid

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa deasa de varza cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

lungu 1

14.03.2015, 10:22

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  lungu.yuliana@yahoo.com

cristeena20 1

25.03.2015, 16:58

Ce fain ti-a iesit!!! numai pe gustul meu gatesti Miha draga!! mai ales supele

mihaelar63 1

25.08.2016, 00:13

Cristeena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecei