Supa deasa de varza cu chorizo

de mihaelar63 in Supe, 8 Mar 2015 | 1183 vizualizari

 

Am schimbat reteta la supa de varza. De nevoie mai ghiceste omul si cate ceva nou. Ma suna sotul si-mi spune ca doreste sa ajunga repede acasa sa manance o supa calda. Termen de "gandire" pentru mine maximum 30 minute. Tocmai am fiert niste spate de curcan si aveam doar zeama fierbinte. Cu galuste sau taitei nu era la rand. Bine ca am descoperit un carnat chorizo frumos ambalat care astepta ...

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa deasa de varza cu chorizo:

Curatati, spalati si tocati legumele .


Taiati fieluta varza verde


Caliti usor in ulei ceapa , morcovul si ardeiul .Adugati si chorizo feliat .


Adugati boiaua si imediat [ sa nu se arda ] pasta de ardei si zeama clara de carne .


Sarati si puneti varza la fiert . Dupa 20 minute se gusta daca varza si morcovul sunt fierte .


Se da gust acru cu suc de rosii si se serveste fierbinte cu ceapa verde .


De obicei daca este nevoie mai adug apa pentru ca supa sa aiba suficient lichid . de data aceasta am lasat sa fie mai deasa .

 

TIPS-URI

1

Boiaua de ardei prin prajire se amareste . Pentru o culoare frumoasa se amesteca repede cateva secunde si se "stinge" cu lichid

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa deasa de varza cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

lungu 1

14.03.2015, 10:22

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  lungu.yuliana@yahoo.com

cristeena20 1

25.03.2015, 16:58

Ce fain ti-a iesit!!! numai pe gustul meu gatesti Miha draga!! mai ales supele

mihaelar63 1

25.08.2016, 00:13

Cristeena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa