Supa din cartofi dulci si curry

de Satisfyyourcravings in Supe, 2 Feb 2016 | 855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi dulci mai mari, curatati de coaja si taiati cuburi
  • 500 ml supa de legume
  • 1 cutie lapte de cocos degresat
  • 1 mar mic, taiat cuburi
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita ghimbir pudra
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pudra de curry
  • 1 lingurita pudra de ceapa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din cartofi dulci si curry:

Se fierb toate ingredientele, la foc mediu pana cand cartofii si marul sunt moi.


Se transforma totul intr-o pasta cu ajutorul unui blender.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din cartofi dulci si curry" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

03.02.2016, 08:58

O reteta interesanta.Nu stiu ce gust are,nu am mancat inca cartofi dulci

Satisfyyourcravings 1

03.02.2016, 15:10

Va multumesc bucatarasi!

Satisfyyourcravings 1

03.02.2016, 15:12

Mihaela, din punctul meu de vedere pudra de curry nu este atat de aromata precum pasta. Si in plus, se spune ca trebuie sa incerci ceva de 10 ori ca sa fii sigur ca nu-ti place. Sper sa incerci fie doar pudra de curry, fie supa si sa-mi spui ce parere ai.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac