Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste

de Bya Ralu in Supe, 1 Sep 2014 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pulpe de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei zucchini
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • paste
  • ulei de masline
  • vegeta,piper,leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste:

Pulpele de pui se pun in oala de ciorba la fiert.
Ceapa se toaca marunt si se pune la clait in ulei de masline,impreuna cu morcovii taiati rondele.Dupa cateva minute se pun in oala de ciorba.
Dovleceii zucchini se curata de seminte si se taie feliute potrivite(nu foarte subtiri),se pun cand legumele sunt fierte.
Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert,dupa ce a dat apa in clocot se pun pastele,se lasa cat scrie pe punga,dupa care se scurg de apa si se pun in supa.
Rosiile se taie cuburi si se pun in oala,impreuna cu condimentele.
Cand supa e aproape gata se bate oul bine si se pune cu furculita in supa,se fac "franjuri".
Patrunjelul se toaca marunt si se pune la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu fulgi de ovaz