Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)

de Satisfyyourcravings in Supe, 2 Apr 2014 | 7161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac pentru gătit, de mărime medie
  • 1 ceapă mare
  • 1 praz
  • 3 morcovi mari
  • 1 roșie mare
  • 1 bucată de ghimbir, de mărime medie
  • 2 cartofi
  • 3 căței de usturoi
  • 4 căni de supă de legume
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 linguriță coriandru pudră
  • 1/2 linguriță paprika
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe):

Dovleacul se curăță de coajă și se taie cuburi la fel ca morcovii și cartofii.

Într-o oală se călește ceapa până devine translucidă. Se adaugă apoi dovleacul, cartofii, morcovii și coriandru. Se gătesc 20 de minute, amestecând frecvent. 

Se adaugă usturoiul pisat, ghimbirul ras, prazul tăiat rondele și roșia tăiată cuburi și se gătesc înca 20 de minute. 

Se adaugă supa, paprika, sare/piper și se amestecă. Se acoperă și se lasă la foc mic 30 de minute. 

Cu ajutorul unui blender se trasformă totul într-o supă cremă. 

Se servește cu unt, ierburi proaspete și pâine cu semințe și, dacă doriți, bacon crocant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovleac