Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)

de Satisfyyourcravings in Supe, 2 Apr 2014 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac pentru gătit, de mărime medie
  • 1 ceapă mare
  • 1 praz
  • 3 morcovi mari
  • 1 roșie mare
  • 1 bucată de ghimbir, de mărime medie
  • 2 cartofi
  • 3 căței de usturoi
  • 4 căni de supă de legume
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 linguriță coriandru pudră
  • 1/2 linguriță paprika
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe):

Dovleacul se curăță de coajă și se taie cuburi la fel ca morcovii și cartofii.


Într-o oală se călește ceapa până devine translucidă. Se adaugă apoi dovleacul, cartofii, morcovii și coriandru. Se gătesc 20 de minute, amestecând frecvent.


Se adaugă usturoiul pisat, ghimbirul ras, prazul tăiat rondele și roșia tăiată cuburi și se gătesc înca 20 de minute.


Se adaugă supa, paprika, sare/piper și se amestecă. Se acoperă și se lasă la foc mic 30 de minute.


Cu ajutorul unui blender se trasformă totul într-o supă cremă.


Se servește cu unt, ierburi proaspete și pâine cu semințe și, dacă doriți, bacon crocant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.04.2014, 19:17

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:24

Si la noi, in Austria, se face frecvent!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac