Supa italiana cu legume si cascaval afumat

de Sylvia in Supe, 22 Noi 2013 | 1575 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de aromata , perfecta pentru zilele de iarna ce urmeaza. Daca doriti sa o faceti in varianta de post adaugati supa de legume si cascaval vegetal , cred ca este la fel de buna .

 

INGREDIENTE

  • 2 litri de fond/supa de pui,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei de masline,
  • o ceapa alba,
  • 2 tije de telina,
  • un ardei rosu,
  • o cutie de boabe de fasole alba,
  • o mana de boabe de mazare,
  • sare, piper,
  • putin cascaval afumat ( pecorino am pus eu ) ,
  • busuioc ,
  • usturoi .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa italiana cu legume si cascaval afumat:

Preparare : se curata si toaca marunt morcovul, ceapa, ardeiul si telina verde. Intr-o caserola se pune putin ulei de masline si se adauga legumele si sare de mare . Se lasa se se inmoaie pret de cateva minute la foc mic si apoi se adauga fondul/supa de pui si usturoiul tocat fin. Se lasa sa clocoteasca la foc mic pret de cateva minute dupa care se adauga mazarea verde si fasolea boabe. Dupa 2 minute se stinge focul, se finalizeaza asezonarea cu sare si piper dupa gust, se adauga busuiocul tocat fin ( eu l-am mixat cu putin ulei de masline si il conserv asa la rece ) .


Se serveste fierbinte cu putin cascaval ras si eventual crutoane. Se face extrem de repede si este o supa lejera si aromata . Va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu legume si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

22.11.2013, 22:14

Ioiiiii

Valclaudia 1

24.11.2013, 17:26

ce bine arata!

Minodora14 1

20.12.2014, 16:51

Am incercat-o azi si a iesit foarte gustoasa! Merita incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste si pui