Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata

de Mitinita in Supe, 9 Dec 2010 | 5850 vizualizari

 

Mai,ce titlu lung are in romaneste! In engleza ii zice Split Pea Soup si cred ca are origini olandeze. Mie imi place la nebunie, dar mie imi cam place tot ce are gust de afumatura. Bine,ca daca s-ar afuma urechile la porc nu cred ca m-as atinge de ele,dar ca idee imi place carnea afumata.
Uncle Bill si eu avem aceeasi zi de nastere,dar in ani diferiti.
Eu bag totul la kukta,oala cu presiune si iese o minune de supa! Din pacate,imi place numai iarna si ma gandesc,de o sa ma mut in tarile calde ce ma fac fara supa mea? Precis sunt in stare sa o mananc si la temperaturi mai ridicate.

 

INGREDIENTE

  • 8 cani de apa
  • 1 ciolan afumat sau oase afumate
  • 2 cani de mazare verde uscata
  • 2 cepe,taiate marunt
  • 2 morcovi mari,taiati cubulete
  • 2 tulpine de telina,taiate cubulete
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuburi de supa de vita
  • sare,piper
  • putin cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata:

Aici la partea cu explicatul,nu o sa ma descurc prea bine.Eu bag totul la oala cu presiune.
Nici pe vremea cand nu aveam oala cu presiune,nu tin minte sa fi gatit supe printr-un proces complicat.
Se adauga toata ingredientele la fiert.
Cand e gata se ia carnea de pe os si se adauga inapoi in supa.
Daca iese prea groasa,se mai poate adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu crutoane de gris