Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata

de -Miti- in Supe, 9 Dec 2010 | 3283 vizualizari

 

Mai,ce titlu lung are in romaneste! In engleza ii zice Split Pea Soup si cred ca are origini olandeze. Mie imi place la nebunie, dar mie imi cam place tot ce are gust de afumatura. Bine,ca daca s-ar afuma urechile la porc nu cred ca m-as atinge de ele,dar ca idee imi place carnea afumata.
Uncle Bill si eu avem aceeasi zi de nastere,dar in ani diferiti.
Eu bag totul la kukta,oala cu presiune si iese o minune de supa! Din pacate,imi place numai iarna si ma gandesc,de o sa ma mut in tarile calde ce ma fac fara supa mea? Precis sunt in stare sa o mananc si la temperaturi mai ridicate.

 

INGREDIENTE

  • 8 cani de apa
  • 1 ciolan afumat sau oase afumate
  • 2 cani de mazare verde uscata
  • 2 cepe,taiate marunt
  • 2 morcovi mari,taiati cubulete
  • 2 tulpine de telina,taiate cubulete
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuburi de supa de vita
  • sare,piper
  • putin cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata:

Aici la partea cu explicatul,nu o sa ma descurc prea bine.Eu bag totul la oala cu presiune.

Nici pe vremea cand nu aveam oala cu presiune,nu tin minte sa fi gatit supe printr-un proces complicat.

Se adauga toata ingredientele la fiert.

Cand e gata se ia carnea de pe os si se adauga inapoi in supa.

Daca iese prea groasa,se mai poate adauga apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

10.12.2010, 00:51

merita incercata

divainbucatarie 1

10.12.2010, 17:29

adry88 1

08.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii