Supa mediteraneeana

de Mitinita in Supe, 8 Apr 2011 | 3310 vizualizari

 

Hai ca inca o supa mai merge...dupa aia gata,ne dam pe supe tip gazpacho.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa 
  • 1 ardei verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie mare de rosii (rosii la cutie,taiate sau intregi)
  • 4 cani de supa de pui sau legume
  • 2 cani apa
  • 4 linguri de orez nefiert
  • 1 lingura busuioc proaspat sau 1 lingurita uscat
  • 2 morcovi
  • 500 gr piept de pui
  • 250 gr fasole verde congelata
  • jumatate de cana de masline negre
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mediteraneeana:

Se taie toate legumele in cubulete.

Pieptul de pui se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in uleiul de masline.

Adauga usturoiul,morcovul si ardeiul verde.

Se pune in oala cutia de rosii,supa,apa,orezul si busuiocul.

Dupa 15 minute se adauga pieptul de pui,fasolea verde si maslinele.

Se mai tine pe foc pana e fiert pieptul de pui.

se mai tine 5 minute pe foc fara capac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mediteraneeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie