Supa de conopida cu mazare

de Bya Ralu in Supe, 19 Sep 2014 | 8214 vizualizari

 

O supica atat de buna,se face si super repede!!!!sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de conopida
  • 1 cutie mica de mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • sare/piper alb
  • 1 lingura de bors maggi cu smantana
  • 1 cub concentrat de pui
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida cu mazare:

Ceapa se toaca marunt,se pune la calit in ulei de masline,morocvul se taie rondele,si il adaugam peste ceapa.
Conopida se rupe in buchetele mici,se da sub jet de apa rece.
In oala de ciorba punem legumele calite,sare si piper.
Dupa cateva minute se adauga si buchetelele de conopida si orezul.
Se lasa la foc potrivit la fiert,cand sunt aproape gata legumele se pune si mazarea scursa de zeama si clatita cu apa rece.
Se adauga borsul maggi si cubul de pui.
Patrunjelul se toaca marunt si se pune la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida