Supa mexicana de perisoare cu oregano.

de Mitinita in Supe, 3 Apr 2011 | 3942 vizualizari

 

O supa care m-a surprins foarte foarte placut. N-am stiut ca oregano proaspat poate fi atat de aromat si gustos,mai ales intr-o supa. O supa pe care,in mod sigur, o sa o fac din nou.
Din carticica "The Hawthorn Series - Tex-Mex

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou,batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute(optional) - eu n-am pus ca am maruntelele
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica,taiata marunt
  • 1 catel de usturoi,taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat,taiat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de perisoare cu oregano.:

 

Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.

Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.

Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.

Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute,pe foc mic.

Se serveste cu oregano presarat deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de perisoare cu oregano." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu zdrente