Supa mexicana de perisoare cu oregano.

de -Miti- in Supe, 3 Apr 2011 | 1881 vizualizari

 

O supa care m-a surprins foarte foarte placut. N-am stiut ca oregano proaspat poate fi atat de aromat si gustos,mai ales intr-o supa. O supa pe care,in mod sigur, o sa o fac din nou.
Din carticica "The Hawthorn Series - Tex-Mex

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou,batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute(optional) - eu n-am pus ca am maruntelele
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica,taiata marunt
  • 1 catel de usturoi,taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat,taiat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana de perisoare cu oregano.:


Se amesteca carnea tocata cu oul,orezul,paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.


Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.


Adauga rosiile pasate si supa de vita.


Cand incepe sa fiarba supa,adauga perisoarele una cate una.


Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute,pe foc mic.


Se serveste cu oregano presarat deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de perisoare cu oregano." nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

buuuunnaaa

laura_n 1

21.04.2013, 12:13

ce bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole neagra