Supa de legume

de mihasara in Supe, 9 Oct 2015 | 1471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 2morcovi
  • 1 ceasca cu fasole verde congelata
  • 1/2 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 100g varza alba
  • 1/2 ceasca mazare verde congelata
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 cutie de rosii culbulete in suc de rosii
  • 2 tije telina(apio)
  • 1 ardei gras/capia rosu
  • 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • fidea-facultativ
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:


  1. Curatam si spalam legumele.

  2. Cartofii ii taiem cubulete

  3. La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.

  4. Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.

  5. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

  6. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.

  7. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.

  8. Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.

  9. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.

  10. Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea, si se mai fierb 8-10 minute.

  11. La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.

 

TIPS-URI

1

Este delicioasa calda dar si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:18

Ce buna e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa.