Supa picanta de mazare cu ierburi italiene

de Valclaudia in , 4 Aug 2018 | 2531 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. mazare congelata
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi mari
  • 3 -4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1/2 radacina de telina (de marimea unei portocale)
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin mica
  • 2 l apa plata
  • 2 ardei rosii bulgaresti semi-picanti
  • pentru servire condimentul "Ierburi italiene " de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta de mazare cu ierburi italiene:

Curatam si spalam legumele proaspete.

Ceapa se toaca marunt si se asaza in oala peste uleiul de floarea soarelui.

Adaugam ardeiul gras galben taiat bucatele, rondelele de morcovi si bucatelele de telina.

Punem o lingura boabe de mustar si sotam legumele 5 minute la foc iute.

Adaugam apoi mazarea congelata, apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, pana fierbe telina si mazarea.

La final adaugam ardeii semi-picanti rosii taiati rondele fine, mai dam doua-trei clocote si servim supa asezonata cu amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de mazare cu ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

06.08.2018, 10:52

dantes 1

06.08.2018, 13:02

Buna!

xana 1

06.08.2018, 22:38

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa de parmezan