Supa ramen cu miso

de -Miti- in Supe, 28 Apr 2014 | 4269 vizualizari

 

Imi plac mult supele instante,dar niciodata nu le las simple. De fapt,de cele mai multe ori am nevoie doar de taiteii din pachet,restul il adaug eu.
Pasta miso gasiti pe koreanfood,o recomand, este exact ca cea din Japonia. Taiteii folositi sunt Maggi Fidelicious,din toti incercati pana acum,acestia mi se par cei mai buni,raman elastici chiar si dupa ce stau in supa.Puteti folosi supa de pui de casa,daca nu aveti folositi pachetul cu aroma din Fidelicious.
Aceasta supa se consuma deindata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de Fidelicious Maggi
  • 1 lingura de miso (mai putin daca nu sunteti obisnuiti cu gustul)
  • 250 ml supa de pui sau apa
  • 50 gr ciuperci
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 foi de varza chinezeasca
  • 1 ou fiert tare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ramen cu miso:

Punem supa intr-o craticioara si punem pe foc. Daca nu aveti supa de pui,puneti apa ,iar cand aceasta incepe sa fiarba,adaugati continutul plicului.


Taiem ciupercile in doua si le punem in craticioara. Adaugam si varza chinezeasca taiata fasii.


Lasam sa fiarba 2 minute,dam focul mic. Intr-un bol punem pasta miso si adaugam putina supa. Amestecam bine,apoi turnam in oala. Lasam la foc mic.


Adaugam taiteii,mai tinem pe foc un minut,apoi punem supa in bolul din care servim. Se orneaza cu ceapa verde taiata marunt si oul taiat rondele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ramen cu miso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MOKUSKA 1

19.06.2014, 11:25

e minunata reteta!!

-Miti- 1

14.08.2014, 11:28

bygo 1

15.12.2014, 07:30

De fapt Ramen cu miso este o reteta japoneza. Coreenii nu folosesc miso. Ca sa se evite confuzia coreenii spun ca ramen este japonez si ramyun este coreean. Nu stiu japonezii, dar coreenii au zeci de retete de ramyun.
In ceea ce priveste reteta ta, imi place.
Poti sa incerci si varianta asta: Supa de pui, sos de soia, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sare, piper, taitei, ou firt, ardei rosu taiat fisii, ciuperci, muguri de bambus, germeni de soia. Poti pune si fasii de pui condimentat si prajit putin, sau facut pe gril.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi