Supa rapida cu cus-cus

de mihaelar63 in Supe, 27 Feb 2014 | 2746 vizualizari

 

Aceasta supa se prepara foarte usor si foarte repede

 

INGREDIENTE

  • 2 liguri praz tocat
  • 2 linguri telina tija tocata
  • 2 linguri ardei rosu tocat
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr cus-cus
  • 200 gr carnat uscat picant
  • sare
  • patrunjel verde
  • Zeama lamaie sau bulion de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida cu cus-cus:

Se calesc legumele usor in ulei .

Se adauga apa 1-2 l . Se sareaza .

Cand apa da in clocot se adauga cus-cusul .

Se acreste cu lamaie sau suc de rosii .

Serviti cu feliute de carnat uscat picant si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte paste marunte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Velouté/supa crema de 4 legume