Supa rosie cu legume si paste fainoase

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 3064 vizualizari

 

Rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 praz
  • 1 borcan radacinoase conservate pentru iarna (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa plata
  • 100 gr. paste fainoase marunte (stelute)
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie cu legume si paste fainoase:

Curatam, apoi spalam ardeiul si prazul sub jet de apa rece.

Punem la foc oala cu cca 3 l apa plata.

Adaugam uleiul de masline, prazul taiat rondele si ardeiul taiat bucatele.

Cand apa da in clocot adaugam continutul din borcanul de radacinoase conservate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam cca 10 minute sa fiarba legumele, apoi adaugam rosiile pasate.

Dam cateva clocote, presaram pastele fainoase si lasam sa fiarba supa la foc domol cca 8-10 minute.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie cu legume si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taietei