Supa casei

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2020 | 3498 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

 

INGREDIENTE

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa casei:

  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.
  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.
  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.
  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.
  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.
  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.
  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.
  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.
  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.
  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.

                              Pofta  buna !!!

TIPS-URI

1

Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.

2

Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa