Supa casei

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2020 | 954 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

 

INGREDIENTE

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa casei:


  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.

  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.

  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.

  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.

  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.

  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.

  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.

  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.

  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.

  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.

2

Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

25.01.2020, 21:05

Gherca Daniela 1

26.01.2020, 09:35

dantes 1

30.01.2020, 10:32

buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

pe 20.10 la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei